Isododecane

مراقبت از پوست

مراقبت از مو

زیبایی و آرایشی

دسته: ,
توضیحات
هیدروکربن پر مصرف در محصولات آرایشی به عنوان نرم کننده و همچنین حلال با ایجاد حس سبکی روی پوست و قابلیت پخش شوندگی بالا بخاطر ویسکوزیته پایین آن. قابلیت جایگزین شدن با سیلیکون ها  برای ایجاد درخشندگی و سیقلی کردن پوست و سازگار با انواع محصولات پوست و مو
Additional Information
application

زیبایی و آرایشی, مراقبت از پوست, مراقبت از مو